Kesärekry 2024

Haemme sataa kesän tekijää

Naantali on Suomen ykköskesäkohde! Meri, vierasvenesatama, idyllinen vanhakaupunki puutaloineen ja lukuisat ravintolat ja tapahtumat houkuttelevat Naantaliin kaikenlaisia lomalaisia, jotka nauttivat ammattitaitoisesta palvelusta ja hyvästä ruuasta.

Ruissalon Kylpylä on puolestaan  liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus luonnonkauniilla Ruissalon saarella, tammilehtojen ja pitsihuviloiden ympäröimänä. Ruissaloon tullaan sekä läheltä että kaukaa nauttimaan saaristoluonnon rauhasta, hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja kattavista kylpyläpalveluista. Kylpylän valoisa allasosasto ja oma ranta, ravintola ja kahvila sekä kauneudenhoito- ja liikuntapalvelut takaavat rentouttavan loman kaukana kaikesta, mutta kuitenkin vain vartin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Etsimme innostuneita ja motivoituneita työkavereita Naantaliin ja Turun Ruissaloon!

Ei haittaa vaikka et ole täysin ammattilainen, huolehdimme siitä, että osaamisesi karttuu ja saat tarvittavat työvälineet työsi tueksi.

Tärkeintä meille Sunbornilla on, että sinulla on positiivista työskentelyasennetta – yksi tärkeimmistä arvoistamme on “yhdessä tekemisen ilo”. Ajoittaisesta kiireestä huolimatta työpaikallamme korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa.

Aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta ja erilaisten tilanteiden hallinnasta on kuitenkin hyötyä. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti. Suomen ja englannin kieltä tarvitset työssäsi niin henkilökunnan kuin asiakkaiden kanssa viestiessäsi, joten niiden käytön tulee olla sujuvaa.

KESÄTÖIDEN AJANKOHTA

  • Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa.
  • Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan vähintään kuuden viikon ajaksi.
  • Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisille että osa-aikaisille.
  • Sopimustunnit ja työsuhteen kesto sovitaan aina työntekijöiden tarpeet huomioiden.

PALKKAUS JA TYÖSUHDE-EDUT

  • Palkkauksessa noudatamme Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta. Kesätyöntekijöidemme keskipalkka on ollut noin 12 €/h.
  • Sunbornin kesätyöntekijät pääsevät hyödyntämään hyviä työsuhde-etujamme. Esimerkiksi kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme.

HAKEMINEN

  • Hakuaika tehtäviin päättyy 13.2.2024, mutta hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.
  • Täytä alla oleva hakemuslomake huolellisesti ja liitä mukaan myös ansioluettelosi.
  • Voit hakea yhdellä hakemuksella useita tehtäviä. Huomioimme hakemuksesi kaikissa avoimissa Sunbornin kesätöissä.
  • Valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään heti alkuvuodesta!

Sunborn Hotels & Restaurants on monialayritys, joka tunnetaan erityisesti kylpylöistään, tapahtumatuotannoistaan ja laadukkaista ravintoloistaan ja on yksi Varsinais-Suomen suurimmista työnantajista. Yritykseen kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari sekä Logomon Kitchen ja Teatro Turun Logomossa. Sunborn on savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Täytä tiedot alla ja pistä hakemus tulemaan!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Tiedoston koko max 10 Mb. Sallitut tiedostomuodot Word, Powerpoint; Excel, pdf. Kuvat (png, .gif, .jpg) ja videot (.mpg, .mov, .wmv) ovat myös sallittuja.

Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein ja lähetä hakemus!

Sunborn kesäduuni

Uratarinoita Sunbornilla

Sunborn-konsernin toimipaikat